PRP Bucuresti - Cerisdent.ro
15651
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15651,page-child,parent-pageid-15385,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

PRP

Când îți dorești o piele sănătoasă, fină și netedă și tratamentele de zi cu zi se dovedesc ineficiente, este potrivit să iei în considerare o tehnică specializată și cu rezultate dovedite.  Infiltrația cu plasmă este una dintre aceste tehnici, pe care o recomandăm și o punem la dispoziție în cadrul clinicii noastre, în cele mai bune condiții.

 

Infiltrația cu PRP (platelet rich plasma= plasma imbogatita cu trombocite) este considerată un tratament revoluționar atât în medicina estetică, precum și în tratamentele medicale ale diverselor afecțiuni ortopedice.

 

Este considerată o terapie minim invazivă și -contrar denumirii informale de tehnica vampir, nu implică proceduri dureroase. Denumirea face referire la faptul că necesită recoltarea unei cantități de sânge de la pacient (aproximativ 10 ml), ce va fi ulterior folosit pentru injectare, după o prelucrare specifică ce extrage doar elementele necesare rejuvenării.

 

Prin acest proces de injectare cu plasmă și trombocite ce se recoltează din sângele pacientului sau pacientei, se realizează un tratament estetic eficient de rejuvenare. Acționează împotriva ridurilor și cicatricilor de pe față, gât, decolteu și nu numai.

 

Cum decurge intervenția?

 

Procesul presupune recoltare, separarea plasmei şi a trombocitelor de restul elementelor din sânge și infiltrare. Trombocitele sunt acele celule din sânge esențiale în vindecarea țesuturilor.

Se recoltează sângele în eprubete speciale prevăzute cu un gel care separă plasma cu trombocite de restul elementelor din sânge. Eprubetele sunt plasate într-o centrifugă destinată procedurii PRP, pentru aproximativ 5 minute. Totul se desfășoară în condiții optime, cu un echipament special, specific configurat, de la Regenlab- lider global în domeniu.

Între timp, pe zona tratată, pacientei i se aplică o cremă anestezică, pentru evitarea oricărui disconfort.

Când plasma este extrasă din eprubete, se îndepărtează anestezicul și se injectează produsul obținut prin centrifugare.

 

Care sunt avantajele tehnicii PRP?

 

Este o terapie minim invazivă de biorevitalizare la nivelul pielii, prin injectarea de plasmă bogată în trombocite. Rolul lor la nivelul pielii este de a îmbunătăți oxigenarea acesteia și de a stimula propria producție de colagen. Rezultatul este regenerarea pielii, cu o textură fină și sănătoasă.

Faptul că se folosește materialul propriu al pacientei scade semnificativ riscul alergiilor și intoleranțelor.

 

Cine poate beneficia de acest tratament?

 

Tratamentul PRP sau terapia vampir se poate aplica oricărei persoane ce dorește rejuvenarea facială într-o manieră modernă, rapidă și nedureroasă.

Această terapie o folosim în cadrul clinicii și pentru tratarea bolii parodontale, prin injectarea de plasmă bogată în trombocite la nivel gingival. Aceasta conține foarte mulți factori de creștere care contribuie semnificativ la regenerarea țesutului gingival în urma chiuretajelor parodontale și nu numai.