Aparat dentar Invisalign - Cerisdent.ro
15645
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15645,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Aparat dentar INVISALIGN

Invisalign- aparatul dentar invizibil

Ati cautat o solutie de indreptare a dintilor, dar v-a descurajat ideea unui aparat dentar clasic?

Cel mai des, in urma unor experiente inconfortabile din copilarie sau de la maturitate, au rezultat acele pareri ca purtarea unui aparat dentar pentru indreptarea dintilor este neplacuta, deranjanta, chiar dureroasa.

Medicina actuala ne ofera optiuni mult mai placute si mai confortabile in zilele noastre. O gama larga de aparate dentare ne ajuta acum sa obtinem indreptarea dintilor intr-un mod mult mai usor de acceptat. Si daca unele dintre ele sunt deja un lucru obisnuit pentru multi dintre pacientii nostri, mai mici sau mai mari, în prezent ne face placere sa va anuntam ca va putem oferi o optiune si mai usoara, si mai confortabila, si cu siguranta, cea mai estetica dintre toate.

Invisalign, optiunea de top a aparatelor ortodontice, poate fi numit aparatul dentar ideal.

Find un aparat ortodontic de ultima generatie, este cel mai avantajos din punct de vedere estetic. In primul rand, asa cum spune si numele, este greu de observat de catre ceilalti, fiind realizat din gutiere transparente, asadar purtatorul/purtatoarea se poate comporta ca si pana atunci, nestingherit/a de o infatisare noua si ciudata.

Este cel mai usor de purtat aparat dentar de pana acum, ceea ce îl face potrivit pentru oricine, la orice vârstă. Este format dintr-o succesiune de gutiere transparente- seturi de aliniatori, fara brackets si fara sarme, care sunt mobile si actioneaza in timp asupra dintilor celor/celei care il poarta. Durata recomandata este de 20 de ore pe zi. In timpul mesei, poate fi scos, igienizat si reaplicat fara ajutorul medicului.

Ofera gradul de control optim

O data la doua saptamani este schimbat chiar de catre pacient. Din acest punct de vedere, vizita medicala nu mai este necesara, permitand cea mai mare libertate de miscare, oriunde ar locui pacientii si in acelasi timp, permite cel mai mare grad de control personal asupra aparatului.

Cum decurge procedeul?

Procedeul este foarte simplu si in acelasi performant din punct de vedere tehnologic si calitativ. Intrucat totul este minutios controlat si detaliat, de recomandarea si instalarea lui se ocupa doar medici specialisti cu pregatirea necesara. Ne bucuram sa fim printre acele clinici care va pot oferi acest serviciu.

Se incepe prin luarea unei amprente a danturii, pentru a verifica daca aceasta poate fi indreptata cu sistemul Invisalign. După care se dezvoltă un plan de tratament detaliat cu ajutorul ClinCheck® (plan de tratament virtual 3D). Acesta este singurul care vă poate arăta într-un clip video felul în care vor arăta dinții dumneavoastră la finalul tratamentului cu Invisalign. Așadar, aveți de la început toate detaliile necesare unei decizii de a purta aparatul dentar invizibil.

În timp ce purtati aparatul Invisalign, dinţii dumneavoastră încep să migreze, puţin câte puţin, deplasându-se treptat spre poziţia finală proiectată. Etapele programate pentru fiecare set de aliniatori personalizaţi durează două săptămâni.

Pe perioada tratamentului, vă stăm alături cu controale ocazionale și monitorizarea evoluţiei tratamentului. Dorința noastră este să folosim potențialul maxim al acestui aparat inovator și în același timp să ne asigurăm că vă simţiţi confortabil pe parcursul purtării Invisalign din toate punctele de vedere.