Clinica stomatologica Bucuresti - Despre noi - Cerisdent.ro
15405
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15405,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Despre noi

Clinica stomatologica Cerisdent

 

Activeaza pe piata din Bucuresti inca din anul 2005 si are o echipa de medici stomatologi cu experienta. Principalul angajament al echipei este excelenta in serviciile stomatologice. Cerisdent ofera servicii dentare tuturor categoriilor de varsta si doreste ca prin politica de functionare si prin modul de lucru al echipei sa demonteze mitul care tine pacientii departe de cabinetul stomatologic: frica de durere.

Excelenta in servicii este atuul nostru, pentru ca la clinica noastra stomatologica interactiunea cu stomatologul si interventia necesara sunt o experienta placuta, care schimba perceptia sociala, de reticenta fata de vizita la medicul dentist.

Clinica este dotata cu aparatura medicala moderna, care respecta standardele de calitate si contribuie la o experienta placuta. Oferim informare cu privire la igiena dentara si cele mai bune solutii pentru problemele clientilor, lucram cu atentie si grija pentru ca ne dorim sa fim cei mai buni pentru dumneavoastra.

 

Experienta ne-a invatat ca profesionalismul nu inseamna doar servicii stomatologice bine realizate, dar mai ales o relatie buna cu clientii. Valorile echipei Ceris Dent sunt cele care bine definesc serviciile cu clientii clinicii stomatologice:

  • Calitatea, care este cartea noastra de vizita in realizarea serviciilor stomatologice;
  • Respectul, pentru ca este regula de baza in relatia cu clientii;
  • Increderea, pe care o castigam prin servicii profesioniste, dar mai ales un dialog deschis;
  • Prietenia, care se leaga printr-o comunicare calda si o atmosfera placuta in compania medicilor stomatologi;
  • Corectitudinea, pe care o aplicam in a oferi cea mai buna solutie pentru client, in functie de nevoile si asteptarile sale.